VoortVarend Besparen

VoortVarend Besparen
Efficiënt en bewust vaargedrag
Het programma VoortVarend Besparen wat via het Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB) kan worden gevolgd, stimuleert binnenvaartschippers en rederijen tot efficiënt vaargedrag. Bewust vaargedrag is goed voor het milieu en levert kostenbesparingen op. Speciaal voor de binnenvaartondernemer heeft EICB de e-learning cursus VoortVarend Besparen ontwikkeld. Met deze online nascholingsmodule kunnen schippers hun kennis over zuinig varen op peil houden en maakt EICB kennis over zuinig varen op laagdrempelige wijze beschikbaar.

Over EICB
Het Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB) vormt het middelpunt van innovatie in de sector. Vanuit deze positie zetten zij zich dagelijks in om transport per binnenvaart slimmer en duurzamer te maken.

Deel je ervaring
Laat andere leden van de platform weten als je ervaring hebt met deze cursus. Deel bijvoorbeeld wat het je heeft opgeleverd. Kostte het veel tijd of was het vrij makkelijk?

Heb je zelf interesse om deze cursus te volgen, volg dan de link onderaan dit artikel. De eenmalige deelnamekosten bedragen 125 euro (exclusief BTW). Daarvoor ontvangt de deelnemer een inlogcode per e-mail voor de cursus. Na afloop ontvangt de cursist een persoonsgebonden certificaat, dat punten oplevert voor de Green Award.

Meer informatie en aanmelding via deze link.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Commentaren
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Greenway