Hoe werkt dit platform?

Greenway is een openbaar platform rond het thema duurzaamheid in de chartervloot. Het is een initiatief van de BBZ en Boat Bike Tours en heeft als doel om kennis op het gebied van verduurzamen van de chartervloot te delen. Het platform wordt beheerd door:

Cockie Schilperoort (BBZ) cockie@debbz.nl
Margriet Lakeman (BBT) margriet@boatbiketours.com
Jossie Verkerk (BBT) jossie@boatbiketours.com
Emma Kok (BBT) emma@boatbiketours.com

Iedereen kan op het platform mee lezen. Je kunt per artikel/onderwerp meediscussiëren als je een account hebt bent en je kunt een account aanmaken via de knop ‘Aanmelden’ onderaan elke pagina. Als je bent ingelogd kun je onder ieder artikel je opmerkingen plaatsen.

Bovenin op de startpagina zie je de hoofdonderwerpen waaronder de artikelen gerangschikt zijn. Door op één van de hoofdonderwerpen te klikken, zie je alle artikelen die onder dat onderwerp zijn gepubliceeerd. Je kunt altijd eenvoudig terug navigeren naar de startpagina, door bovenaan de pagina op Greenway te klikken.

Als je een eigen artikel wilt plaatsen wat je wilt delen met de leden van het platform, bijvoorbeeld over een technische maatregel die je aan boord hebt genomen, stuur dan tekst en foto aan één van de beheerders. Zij zullen je artikel dan onder het juiste onderwerp plaatsen. Ook als je iets aan te vullen hebt of te verbeteren op een gepubliceerd artikel, neem dan contact op met de auteur. Dan gaan we je opmerkingen verwerken. De inhoud is niet compleet en zeker niet foutloos, dus deel alsjeblieft je kennis, zodat we samen verder komen.

Greenway